Final Fantasy XII The Zodiac Age on upea uusintajulkaisu

Final Fantasy -roolipelisarja on saavuttanut jo kunnioitettavan 30 vuoden iän. Viime syksynä tuli myyntiin pelisarjan uusin 15. osa, joka on yksinkertaisesti nimetty Final Fantasy XV:ksi. Peli julkaistiin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Koska pelisarja on pitkä ja fanikuntaa riittää, vanhempia osia on julkaistu uudelleen pienin ja suurin päivityksin nykyaikaisille pelilaitteille.

Pelisarjan 12. osa ilmestyi alunperin Euroopassa helmikuussa 2007 PlayStation 2 -pelikonsolille. Nyt alkukuusta PlayStation 4:lle ilmestynyt Final Fantasy XII The Zodiac Age on tämän klassikkopelin uusintajulkaisu, joka on saanut arvoisensa restauroinnin niin ulkoasun kuin pelattavuudenkin osalta.

Final Fantasy XII The Zodiac Age alkaa, kun Ivalicen maailmassa käydään sotaa. Archadian imperiumin valtaama pieni Diadanan valtakunta on raunioina. Ainoa valtaistuimen perillinen, prinsessa Ashe, aikoo vapauttaa valtakuntansa. Nuori Vaan, prinsessa ja heidän kumppaninsa aloittavat sankarillisen seikkailun vapauttaakseen kotimaansa.

Pelin uudistukset ovat kannattaneet ja peli on saanut erinomaisia arvosteluja pelimedioissa. Esimerkiksi Gamereactor Suomi antoi tuoreessa arvostelussaan pelille täydet 10/10 pistettä!

Hintaseurannasta löytyy yli 150 erilaista Final Fantasy -pelisarjaan liittyvää tuotetta.

 

Vinkkejä kuvauskopterin eli dronen lennättämiseen

Pieni kuvauskopteri tai toisilta nimiltään drone, multikopteri, robottikopteri, lennokki ja älykopteri on monelle kesäinen harrastus, jossa yhdistyvät valo- ja videokuvaus lennokin lennättämisen kanssa. Nykyaikaiset kuvauskopterit ovat todella älykkäitä ja niitä on helppo lennättää lyhyen harjoittelun jälkeen. Ei siis ihme, että niiden suosio on räjähdysmäisessä kasvussa.

Jatka artikkeliin Vinkkejä kuvauskopterin eli dronen lennättämiseen

Kesä on liikkuvan musiikin kuuntelun kulta-aikaa – osa 2: kaiuttimet

Kesämatkoille, mökkilomailuun, festareille ja oikeastaan mihin tahansa liikkuvaan musiikin kuunteluun ovat viime vuosina yleistyneet pienet ja akkukäyttöiset kaiuttimet. Myös matkakaiuttimiksi kutsutut pienet äänentoistoihmeet muuttavat minkä tahansa paikan ja tilanteen pieniksi kesäjuhliksi, kun musiikin voi jakaa kaikkien läsnäolijoiden kesken.

Jatka artikkeliin Kesä on liikkuvan musiikin kuuntelun kulta-aikaa – osa 2: kaiuttimet

Seitsemäs Game of Thrones -kausi alkoi tänään

Tänään alkoi Game of Thrones -televisiosarjan seitsemäs ja samalla huhujen mukaan toiseksi viimeinen tuotantokausi.

Jatka artikkeliin Seitsemäs Game of Thrones -kausi alkoi tänään

Kesä on liikkuvan musiikin kuuntelun kulta-aikaa – osa 1: kuulokkeet

Kesä houkuttelee liikkumaan ja matkustamaan. Olipa kyseessä lyhytaikainen liikkuminen tai pidemmät matkat, ne taittuvat huomattavasti jouhevammin musiikin tahdissa.

Jatka artikkeliin Kesä on liikkuvan musiikin kuuntelun kulta-aikaa – osa 1: kuulokkeet

Formula 1 kurvaa koteihin myös videopelinä

Formula 1 on formula-autojen kuninkuusluokka ja myös monien suomalaisten autourheilun ystävien rakastama laji. Tällä viikolla ajetaankin Iso-Britannan osakilpailut kuuluisalla Silverstonen radalla. Kisojen myötä voikin herätellä omia ajohaluja formulan ratissa.

Jatka artikkeliin Formula 1 kurvaa koteihin myös videopelinä