Spinnerin pyörittäminen vähentää stressiä

Tekemisestä aiheutuva kiire, monen asian yhtäaikainen hallinta ja arkipäiväiset haasteet saavat helposti hermot kireälle. Tämä korostuu erityisesti hetkinä, jolloin joudutaan odottamaan jotain tai kun esimerkiksi kädet ovat joutilaana.

Helpotusta tällaiseen tuovat niin sanotut stressilelut. Näiden käsissä tai sormissa pyörittely aiheuttaa yksinkertaista mielihyvää ja helpotusta stressiin. Vaikka toinen käsi pitäisi puhelinta korvalla, yksinkertainen näpertely tuntuu tulevan kuin tarpeeseen.

Ulkomailla suureen suosioon nousseet spinnerit ovat stressileluja parhaasta päästä ja nyt vihdoin myös Suomessa saatavilla. Pienikokoinen ja helposti mukana kulkeva spinneri pyörii sormissa vaivatta. Mikä parasta, Fidget Spinner ei juurikaan lompakkoa kevennä. Edullisimmillaan spinnerin saa muutamalla eurolla.

Twin Peaks on loppukevään merkittävin tv-sarja

Mark Frostin ja David Lynchin luoma 25 vuoden takainen Twin Peaks uudisti televisio-ohjelmien kerrontaa. Opiskelijatytön murhatapauksesta alkanut televisiosarja versoi kokonaisen mysteerien ja outojen tapahtumien ketjun, joka teki Twin Peaksista maailmankuulun tapauksen.

Vain kahden tuotantokauden mittaiseksi jäänyt sarja laajentui myöhemmin Twin Peaks – tuli kulje kanssani -elokuvan muodossa. Tästä huolimatta moni jäi kaipaamaan oikeaa jatkoa.

Tällä viikolla näihin odotuksiin on vastattu, kun Twin Peaks teki paluun neljän uuden jakson voimalla. Lisää jaksoja on tulossa joka viikko.

Sarjan luojista David Lynch on todennut, että ennen uuden sarjan katsomista kannattaa ehdottomasti katsoa Twin Peaks – tuli kulje kanssani -elokuva. Toisaalta jos koko aiempi alkuperäissarja on jäänyt näkemättä, tilanteen ehtii korjata vaikkapa ostamalla sen hyllyynsä dvd– tai Blu-ray-kokoelmana.

Destiny 2 on yksi tämän vuoden odotetuimmista hittipeleistä

Bungie-pelistudio on vahvistanut, että sen hittipelin jatko-osa, Destiny 2, ilmestyy myyntiin 8. syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Jatka artikkeliin Destiny 2 on yksi tämän vuoden odotetuimmista hittipeleistä

PlayStation VR Aim Controller tuo aidommat aseet virtuaalimaailmaan

Tällä viikolla myyntiin tullut Sony PlayStation VR Aim Controller on uusi tähtäinohjain virtuaalitodellisuutta hyödyntäviin peleihin. Aidompi aseen tuntuma upottaa pelaajat entistä paremmin kiihkeisiin pelitunnelmiin.

Jatka artikkeliin PlayStation VR Aim Controller tuo aidommat aseet virtuaalimaailmaan

Vuoden odotetuimmat pelit 2017 – osa 1: konsolipelit

Vaikka vuosi 2017 ei ole vielä edes puolivälissä, on se jo tähän mennessä osoittanut olevansa poikkeuksellisen laadukas pelivuosi. Toinen toistaan vaikuttavampia ja merkittävämpiä konsolipelejä on julkaistu pitkin kevättä monelle eri pelialustalle. Perinteisesti useimmat vuoden tärkeimmistä ja odotetuimmista peleistä julkaistaan kuitenkin joulumyyntiä silmällä pitäen. Merkittävimmät ja etukäteen arvioiden suosituimmat konsolipelit tulevatkin myyntiin tasaisesti syksyn kuluessa.

Jatka artikkeliin Vuoden odotetuimmat pelit 2017 – osa 1: konsolipelit