Uncharted The Lost Legacy

Uncharted -pelisarjassa puhaltavat uudet tuulet

Aarteenmetsästyksen ympärille keskittyvän Uncharted-pelisarjan tapahtumissa eletään uutta kautta. Sekä pelaajien että kriitikoiden suosiosta nauttiva Uncharted-sarja vaikutti tulleen päätöspisteeseen viime kesänä, kun Uncharted 4: A Thief’s End toi yhdelle tarinalle päätöksen.

Vaikka Nathan Draken tarinat on jo tässä muodossa koettu, kaikkien hahmojen osalta ei vielä olla päätöspisteessä. Aiemmin sivuhahmoina nähdyt Nadine Ross ja Chloe Frazer nimittäin saavat loppukesästä oman pelinsä.

Alkujaan Uncharted 4:n lisäosaksi tarkoitettu Uncharted: The Lost Legacy päätyi omaksi täysimittaiseksi pelikseen ja keskittyy naiskaksikon tapahtumiin ja seikkailuihin. Samalla se lähestyy pelin hurjaa toimintaa hieman erilaisesta kulmasta ja tuo näin raikkaan tuulahduksen uutta mukanaan.

Uncharted-pelisarjan kolme ensimmäistä osaa – Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ja Uncharted 3: Drake’s Deception – julkaistiin aikoinaan PlayStation 3 -pelikonsolille. Sittemmin kolme ensimmäistä peliä on julkaistu PlayStation 4 -konsolille sekä erikseen että omana kokoelmanaan, joka kulkee nimellä Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Mikäli Unchartedin upeat ja elokuvamaiset seikkailut ovat vielä kokematta, hätä ei ole suuri, sillä pelejä on saatavilla monista paikoista. Hintaseuranta.fi:n sivuilta löydät helposti huokeat hinnat ja ostopaikat vain parilla hiirenklikkauksella.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s