Nokia 3110 -retropuhelin

Nokia 3310 -retropuhelin tuli myyntiin

Odotettu ja uutisissa paljon huomiota kerännyt Nokia 3310 -retropuhelin tuli virallisesti myyntiin tänään. Se on jo ennakkoon myyty loppuun, joten kaikki Suomeen tulevat puhelimet menevät tässä vaiheessa ennakkotilaajille.
Nokian paluu peruspuhelinten pariin legendaarisen matopelin kera on herättänyt odotettua enemmän innostusta. Voikin sanoa, että Nokia 3310:n julkistus muodosti omanlaisensa ilmiön ja kysyntä ylitti tarjonnan räjähdysmäisesti.

Peruspuhelimessa onkin eittämättä etuja, kuten älypuhelinta parempi akunkesto. Samalla vailla älytoimintoja oleva puhelin auttaa sosiaalisen median muodostamaan ähkyyn, kun mahdollisuutta Facebookiin, Instagramiin tai vastaaviin ei yksinkertaisesti ole. Halpahintaisena puhelimena Nokia 3310 on myös huomattavasti turvallisempi ratkaisu kesän kinkereihin ja menoihin, kuten festareille tai vaikkapa kesämökin kalareissuille.

Hintaseuranta.fi:tä löytyy useita kauppoja, joista puhelimen voi tilata itselleen. Muista halvoista puhelimista voi lukea lisää viime viikon blogikirjoituksestamme.

Hintaseuranta.fi:ssä on tällä hetkellä kaikkiaan 524 puhelinta, joiden hintakehitystä ja myyntipaikkoja voi seurata monin eri tavoin ja tilanne elää jatkuvasti.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s